SECURE THE INNOVATION

Secure the innovation: Het borgen van innovatie in uw organisatie is net zo belangrijk als het borgen van financiën, logistiek, productie of marketing / sales.

Raad van Commissarissen

Door jarenlange ervaring en een gevarieerd netwerk kan Hans Bastianen het innovatieproces verankeren in uw organisatie. Een goede vertegenwoordiging van kennis over innovatie, R&D en  organisatievernieuwing  in uw RvC of bestuur is cruciaal voor een vitale onderneming.

Hans Bastianen is gedreven en ambitieus, is creatief en vindingrijk en heeft een natuurlijke interesse in alles wat nieuw is. Het gemeenschappelijk doel moet voorop staan; eigen belang en ellebogenwerk horen daar niet bij. Hans is zeer breed ontwikkeld en heeft veel ervaring met de dynamiek van het familiebedrijf, besturen van buitenlandse bedrijven, opzetten van eigen ondernemingen, opzetten van subsidieprojecten en het verwerven van patenten (zie patent 1 en patent 2).

Deze website van de BNew Group geeft een inkijkje in een deel van de activiteiten van Hans Bastianen. Neem gerust via onderstaande button contact op om een afspraak te maken. Want een persoonlijke ontmoeting en de indruk die ontstaat via de non-verbale communicatie zijn cruciaal naast het geschrevene.

De LinkedIn button onder aan de pagina geeft toegang tot meer informatie.

Make an appointment

Neem contact op voor het maken van een afspraak