ABOUT US / WIE ZIJN WIJ

ABOUT USABOUT US: BNew Group BV is een jong en innovatief bedrijf en houdt zich bezig met vernieuwingsprocessen. Onze naam is te lezen als “Be New”. Omdat succesvol innoveren en vernieuwen een manier van denken is die volgens ons universeel is focussen we ons niet op een bepaalde markt en maakt het niet uit of het om een product of een dienst gaat. Wij werken met de professionals (board, management team en managers) in uw bedrijf die zorgen voor de specifieke kennis om de doelen te kunnen halen en mocht deze niet aanwezig zijn dan zorgen wij dat deze kennis wordt aangevuld.

Hans Bastianen: Ruim 20 jaar nationale en internationale ervaring in het opzetten van afdelingen, productontwikkeling en diensten op maat. Hands on mentaliteit. Hans is zijn carrière begonnen bij TNO zie ook: TNO rapport 1/`TNO rapport 2/TNO rapport 3.

 

 

Leeft u met de volgende vragen:

  1. Hoe kunnen we door innovatie onze producten of diensten uitbreiden zodat we kunnen groeien?
  2. Hoe kunnen we ons bedrijf transformeren met gebruikmaking van onze aanwezige kennis waardoor we weer toekomstbestendig worden?
  3. Wat moeten we doen om aansluiting te houden bij de veranderende consumentenbehoeften en consumentengedrag?
  4. Ons innovatieproces stagneert, wat kunnen we doen om het te accelereren?

We begeleiden ondernemingen middels advies, coaching, interim management of participate in supervisory board.

Neem dan gerust met ons contact op, dan maken we graag persoonlijk kennis om te bespreken of onze aanpak bij uw bedrijf past. Wij zetten graag onze schouders eronder zolang de opdracht past binnen onze corporate identity.  Environmental technology matters!

 

ABOUT USCathalijne Huson: Zorgt er binnen de BNew Group voor dat alles achter de schermen goed geregeld is. Stroomlijnen van processen, kritische blik.

Ons netwerk: We beschikken over een groot netwerk van professionals die we kunnen inzetten bij het uitvoeren van een opdracht.